بازآفرینی کارخانه سیمان ری به کجا رسید؟

بازآفرینی کارخانه سیمان ری به کجا رسید؟
Facebook Twitter LinkedIn

۰۹:۵۴ | ۱۴۰۰/۱۰/۱۴

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران گفت: بازآفرینی کارخانه سیمان ری در دستور کار سازمان نوسازی شهر تهران قرار گرفته و هدف ما ایجاد کانون جدید برای فعالیت‌‌‌‌های دانش‌‌بنیان در جنوب پایتخت است.
به گزارش اخبار ساختمان، کاوه حاجی‌علی‌اکبری با اشاره به اینکه در چند دهه گذشته استفاده از منابع فرهنگی محلی به عنوان پیشران بازآفرینی شهری تبدیل به گرایشی فراگیر در مداخلات شهری در کشورهای مختلف جهان شده است، گفت: استفاده از فرهنگ و منابع فرهنگی در راهبردهای برنامه‌‌ریزی شهری، ابزار مهمی برای ارتقای فرصت‌‌های توسعه به ویژه در عرصه‌های ناکارآمد و رو به افت شهری است.

وی افزود: بازآفرینی فرهنگ مبنا، عموما با استفاده از پتانسیل‌‌ها و منابع ملموس و ناملموس فرهنگی در عرصه‌های ناکارآمد، در پی تجدید حیات اجتماعی و اقتصادی این محدوده‌ها شکل می‌گیرد. از این ر‌و به‌‌کارگیری این رهیافت در بازآفرینی کارخانه سیمان ری می‌تواند راهگشا باشد.

علی‌‌اکبری با بیان اینکه بازآفرینی کارخانه سیمان ری در دستور کار سازمان نوسازی شهر تهران قرار گرفته است، عنوان کرد: بر اساس برنامه‌‌ریزی‌‌های صورت گرفته دو کارکرد برای آینده سیمان ری در نظر گرفته شده است؛ اول، حفظ هویت میراثی و عملکرد تاریخی مجموعه در قالب موزه صنعت سیمان و دوم بهره‌‌برداری از فضا در جهت رشد و شکوفایی استعدادهای جوانان در قالب فعالیت‌‌های استارت‌آپی و فراهم کردن فضای کار اشتراکی.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران خاطرنشان کرد: تبدیل کارخانه سیمان ری به فضای عمومی خلاق، سرزنده، ایمن، هدایت و جذب سرمایه‌های انواع استارت‌آپ‌‌ها به محدوده، ایجاد کانون جدید برای فعالیت‌‌های دانش‌‌بنیان در جنوب پایتخت، ارتقای کیفیت زندگی ساکنان پیرامونی محدوده طرح و تسهیل دسترسی تمام شهروندان به فضای فرهنگی، هنری و میراثی کارخانه سیمان ری، چشم‌‌انداز ماموریت سازمان نوسازی برای بازآفرینی این کارخانه است.

دنیای اقتصاد

اخبار ساختمان
@akhbarsakhteman