جزئیات وام نهضت ملی مسکن در روستاها

جزئیات وام نهضت ملی مسکن در روستاها
Facebook Twitter LinkedIn

۰۹:۵۴ | ۱۴۰۰/۱۰/۲۱

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: هزینه آماده‌سازی و تغییر کاربری زمین موردنیاز در طرح نهضت ملی مسکن ارتباطی به متقاضی ندارد و نباید این مبالغ از متقاضیان دریافت شود.

به گزارش اخبار ساختمان، اکبر نیکزاد با اشاره به طرح نهضت ملی مسکن و هزینه زمین در نظر گرفته شده برای این طرح اظهار داشت: مطابق با قانون جهش تولید و تامین مسکن نرخ زمین برای واحدهی مسکونی که زمین آن‌ها تحت عنوان اجاره 99 ساله به متقاضیان عرضه می‌شود، صفر ریال است.

 

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اشاره به هزینه‌های صدور پروانه گفت: بر این اساس شهرداری‌ها نیز مکلف هستند، هزینه صدور پروانه برای واحدهای مسکونی نهضت ملی مسکن را محاسبه و با در نظر گرفتن تخفیف 30 درصدی از متقاضی مطالبه کنند. البته این 30 درصد تخفیف نیز توسط وزارت راه و شهرسازی پرداخت می‌شود.

 

هزینه آماده سازی زمین ارتباطی به متقاضی مسکن ندارد

 

وی در بیان اینکه اگر زمین نیاز به آماده‌سازی داشته باشد، هزینه آن ارتباطی به متقاضی ندارد، افزود: اگر زمین نیاز به تغییر کاربری داشته باشد، هزینه 10 درصدی که شهرداری در این زمینه اخذ می‌کند نباید از متقاضی اخذ شود.

 

نیکزاد ضمن اشاره به کارهای غیر قانونی صورت گرفته در این حوضه گفت: برخی از شهرداری‌های کشور هزینه 10 درصد تغییر کاربری و برخی هزینه‌های دیگر آماده‌سازی زمین را محاسبه کرده و بعدا می‌گویند از حساب متقاضی برداشت کنید که این کار به هیچ عنوان قانونی نیست.


بیشتر بخوانید: وام نهضت ملی مسکن در تهران چقدر است؟
 

نحوه پرداخت تسهیلات به طرح نهضت مسکن چگونه است؟

 

وی با اشاره به مصوبه تسهیلات 200 میلیون تومانی نهضت ملی مسکن، گفت: بر اساس مصوبات شورای عالی مسکن دیروز ما نامه مرتبط با تسهیلات 200 میلیون تومانی با پنج درصد سود مسکن روستایی با ضمانت سفته زنجیره‌ای و دوره بازپرداخت 20 ساله را به سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی فرستادیم و این دو نهاد باید ظرف یکی دو روز این تسهیلات را برای پرداخت به بانک‌ها ابلاغ کنند.

 

نیکزاد در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا تسهیلات بانکی پس از اتمام مرحله فنداسیون (پی ریزی) پرداخت می‌شود یا قبل از اقدام به ساخت مسکن؟ گفت: سلیقه بانک‌ها در این مسئله دخیل است اما به طور معمول بنیاد مسکن تا مرحله فنداسیون کار را پیش می‌برد و سپس تسهیلات به پروژه تزریق می‌شود.

 

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اشاره به سفر صبح امروز خود به ایلام، عنوان کرد: در سفر امروز ابتدا با استاندار ایلام و سپس با مسئولان محلی در ارتباط با تعیین تکلیف واحدهای مسکونی نهضت ملی مسکن جلسه خواهیم داشت.

 

بر اساس مصوبه شورای عالی مسکن که به امضای دفتر رئیس جمهور رسیده است، دریافت عوارض ناشی از ارزش افزوده تغییر کاربری زمین یا الحاق به محدوده یا تحت سایر عناوین توسط شهرداری ها مجاز نیست.

 

فارس


اخبار ساختمان
@akhbarsakhteman