
بهترین جنس قرنیز برای بازسازی چه قرنیزی است؟

به گزارش اخبار ساختمان، قرنیز بازسازی یا قرنیز کاوری از قرنیز های پر کاربردی است که از بر روی سطوحی که از قبل قرنیز سنگی یا سرامیکی داشتند استفاده می شود، قرنیز های بازسازی را می توانید بدون نیاز به تخریب قرنیزهای قدیمی بر روی آن ها نصب کنید، در این مقاله به این سؤال که بهترین جنس قرنیز برای بازسازی چه قرنیزی است می پردازیم.
قرنیز چیست؟
قرنیز یکی از کاربردی ترین عناصر در دکوراسیون داخلی محسوب می شود که به صورت نواری در پایین ترین قسمت دیوار و در نزدیکی کف پوش نصب می شود، با استفاده از قرنیز از ضربه دیدن دیوار و نفوذ آب و رطوبت به قسمت های پایینی دیوار جلوگیری می شود.
قرنیزها در گذشته از جنس سنگ های مرمر، تراورتن و حتی لاشه سنگ های تزیینی بودند، امروزه قرنیز ها در جنس های مختلفی از جمله چوب، پلاستیک، چوب پلاست، ام دی اف، قرنیز پی وی سی، پلی استایرن، سنگ و... تولید می شوند.
قرنیز بازسازی
قرنیز بازسازی از جدید ترین و پرکاربرد ترین محصولاتی است که قابلیت نصب بر روی سایر قرنیزهای قدیمی بدون نیاز به تخریب را دارا می باشد.
جنس قرنیز بازسازی
قرنیز بازسازی از جنس های مختلفی تولید می شود که بهترین و پرکاربرد ترین جنس های آن پی وی سی و پلی استایرن است که در ادامه به معرفی هر یک از آن ها می پردازیم.
قرنیز بازسازی پلی استایرن چیست؟
پلی استایرن نوعی پلیمر مصنوعی است که به پلاستیک فشرده معروف است، قرنیز پلی استایرن از قرنیزهای جدیدی محسوب می شود که در مقایسه با سایر قرنیز ها از جمله قرنیز پی وی سی از انعطاف بالاتری برخوردار است.
قرنیز های پلی استایرن قرنیزهای توپری هستند که در برابر انبساط و انقباض مقاومت بالایی دارند، ضمن این که این نوع از قرنیز مقاومت بالایی در برابر رطوبت و آب داشته و قابلیت شستشو دارد، از این جهت این قرنیز در محیط های اداری، درمانی و بیمارستانی طرفداران بسیاری دارد، بسیاری از طراحان دکوراسیون داخلی از قرنیز پلی استایرن به عنوان گلویی دکوراتیو بین سقف و دیوار استفاده می شود.
مزایای قرنیز پلی استایرن
1. ضد آب و قابل شستشو
2. آنتی باکتریال و ضد حشره
3. مناسب سطوح سنگی، لمینیت و چوب
4. نصب سریع و آسان
5. انعطاف پذیری بالا
6. مقاومت بالا در برابر ضرب دیدگی
7. مقاومت بالا در برابر حرارت
8. اشتعال پذیری کم
9. عمر طولانی
10. هزینه نگهداری پایین
قرنیز بازسازی پی وی سی
قرنیز بازسازی پی وی سی از دیگر قرنیز های پرکاربردی است که از جنس پلی وینیل کلراید در دو مدل تو خالی و تو پر و در طرح های ساده، ورساچه و... می باشد، این قرنیز از پلاستیک فشرده تولید شده و کاربردهای بسیاری در داخل و خارج ساختمان ها دارد.
قرنیز تو پر پی وی سی به قرنیز پلی استایرن معروف است که ظاهری شبیه به قرنیز ام دی اف و چوب دارد و براق و درخشان است.
قرنیز تو خالی نوری پی وی سی یا قرنیز داکتی که به قرنیز کمبو نیز معروف است از کاربردی ترین قرنیز ها است که دارای فضای خالی برای پنهان کردن سیم و داکت ها می باشد، امکان جدا کردن قرنیزهای تو خالی پس از نصب و نصب مجددشان نیز وجود دارد.
مزایای قرنیز پی وی سی
1. مقاومت بالا در برابر رطوبت و آب
2. مقاومت در برابر تغییرات آب و هوایی
3. مقاومت بالا در برابر ضربه و خط و خش
4. افزایش زیبایی محیط
5. ضد حریق
6. قابلیت نصب آسان
7. قیمت مناسب
رنگ قرنیز بازسازی
رنگ قرنیز بازسازی به تم و المان های رنگی موجود در محیط و سلیقه شما بستگی دارد، می توانید از رنگ های خنثی از جمله سفید یا طوسی برای قرنیز بازسازی استفاده کنید، امکان هماهنگی قرنیز بازسازی با رنگ چهارچوب درب و کفپوش یا پارکت لمینت نیز وجود دارد، پیشنهاد می شود که رنگ قرنیز بازسازی پررنگ تر از پارکت باشد، ضمن ای که می توانید برای ایجاد کنتراست بیشتر از رنگ های متضاد با پارکت استفاده کنید.
ابعاد قرنیز
قرنیز بازسازی در ابعاد و اندازه های مختلف و متنوعی تولید می شود، این قرنیز معمولاً در ارتفاع های مختلفی از جمله 7، 9، 10 و 15 سانتی متری تولید شده و طول هر شاخه آن 300 سانتی متر می باشد، قرنیزهایی با ارتفاع کم مناسب دیوارهای کم ارتفاع بوده و قرنیزهای مرتفع مناسب دیوارهایی با ارتفاع های بیشتر هستند.
نصب قرنیز بازسازی
امکان نصب قرنیز بازسازی بر روی کلیه سطوح از جمله قرنیز، سنگ، چوب، کاشی، سرامیک و لمینیت وجود دارد، به طور کلی نصب قرنیز بازسازی به تخصص خاصی نیاز ندارد اما در صورت عدم اطلاعات کافی می توانید از نصاب های متخصص برای نصب قرنیز بازسازی استفاده کنید.
قرنیز بازسازی با توجه به مصالحی که به کار رفته در روش های مختلفی قابل نصب می باشد، امکان نصب قرنیز بازسازی به کمک دستگاه منگنه کوب و چسب وجود دارد، برای چسباندن قرنیز بازسازی از چسب مخصوص استفاده کنید تا قرنیز به راحتی از دیوار جدا نشود و رنگ چسب نیز با دیوار مطابقت کافی داشته باشد.