خانواده‌های دارای دو معلول خانه دار شدند

خانواده‌های دارای دو معلول خانه دار شدند
Facebook Twitter LinkedIn

۱۱:۱۳ | ۱۴۰۰/۰۷/۲۱

به همت بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و مشارکت سایر نهادها، ۱۴۰۰ خانواده دارای دومعلول به بالا صاحب خانه شدند.
به گزارش اخبار ساختمان، سیدمصطفی سیدهاشمی معاون هماهنگی ستاد اجرایی فرمان امام در مراسم تحویل ۱۴۰۰ واحد مسکونی به خانواده‌های دارای دو معلول که روز گذشته با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی و مدیرعامل بنیاد برکت برگزار شد، عنوان کرد: سال گذشته تفاهم‌نامه مشترکی برای ساخت مسکن برای خانواده‌های دارای دو معلول بین ستاد اجرایی فرمان امام، سازمان بهزیستی و بنیاد مسکن منعقد شد که سهم ستاد در این قرارداد ۵۰ میلیارد تومان تعیین شد.

وی افزود: بعد از یکسال، ١۴٠٠ واحد از این خانه‌ها در هر ۳۱ استان کشور ساخته و آماده شده و اکنون تحویل صاحبان آن می‌شود تا بخشی از بارسنگینی که روی دوش این افراد است برداشته شود.

سیدهاشمی گفت: حداقل متراژ ساخته شده برای هر واحد ٧٠ مترمربع و حداکثر آن ٩٠ مترمربع است که با توجه به موقعیت مکانی این میزان متغیر می‌شود. همچنین این واحدها به گونه‌ای طراحی شده که نقل و انتقال معلولان با مشکل مواجه نشود و شرایط لازم در طراحی آنها لحاظ شده است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین تاکنون ۳۰۰۰ طرح اقتصادی اجتماع‌محور برای معلولان توسط بنیاد برکت اجرایی شده است.

او با اشاره به اینکه حل معضل مسکن افرادمحروم یکی از سیاست‌های جدی ستاد اجرایی فرمان امام است افزود: قرارداد ساخت ١۶٠ هزار واحد مسکونی ارزان قیمت را برای محرومین امضا کرده‌ایم که این واحدها طی ٢ سال ساخته خواهند شد و از این تعداد ۵٠ هزار واحد در سراسر کشور به بهره‌برداری رسیده است.

معاون هماهنگی ستاد اجرایی فرمان امام همچنین از ورود این مجموعه برای بازسازی مدارس و منازل آسیب‌دیده در زلزله اندیکای خوزستان خبر داد و افزود: بر اساس دستور ریاست ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، بازسازی و تعمیر کامل ۵۴ مدرسه و ۴٠٠ واحد مسکونی آسیب‌دیده در زلزله اخیر اندیکا در دستور کار بنیاد برکت قرار گرفت، همچنین برای جبران مشاغل از بین رفته در این منطقه نیز ١۵٠ طرح اقتصادی اشتغال‌زا را در اندیکا اجرا خواهیم کرد.

حجت‌الله عبدالملکی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این مراسم گفت: اصل در حکومت پیامبر (ص)، زمینه‌سازی برای فعالیت اقتصادی مردم بوده و قوانین اقتصادی به ترتیبی بوده است که مردم خودشان کار اقتصادی انجام دهند. تنها جایی که پیامبر‌(ص) دستور دادند که از بیت‌المال برای مردم هزینه شود در حوزه مسکن بوده است.

عبدالملکی افزود: برای جامعه اسلامی مسکن و سرپناه مهم است و اگر مردم خودشان نتوانند آن را تهیه کنند، حکومت موظف است برای آنها هزینه کند. در این اولویت‌بندی افرادی مانند محرومین و معلولین درصدر اولویت‌ها قرار دارند.

وزیرکار افزود: معلولان و خانواده‌های آنها حقی به گردن دولت و حاکمیت و مردم و خیران دارند که مهم‌ترین آن تامین مسکن مناسب است.

وی با قدردانی از اقدامات ستاد اجرایی فرمان امام درحوزه خدمت‌رسانی به مناطق محروم و تلاش برای ایجاد فرصت‌های برابر درکشور گفت: از ستاد اجرایی فرمان امام ممنونم بابت ورود به مقوله مسکن معلولان و طراحی یک مدل خلاقانه و جهادی برای هم‌افزایی و به خدمت گرفتن توان سایر نهادها که قابل تکثیر درهمه‌جای کشور هم هست و قطعا دولت سیزدهم هم از این به بعد کمک بیشتری خواهد کرد تا به جایی برسیم که هیچ خانواده دارای معلولی معضل مسکن نداشته باشد.

در ادامه این مراسم کلید دو واحد مسکونی در استان تهران به صورت نمادین به دو خانواده دارای دو معلول اعطا شد. همچنین در ارتباطی ویدئوکنفرانسی با سه استان کرمان، کردستان و گیلان، تعداد دیگری از این واحدها تحویل صاحبان خود شدند.

دنیای اقتصاد

برچسب ها:

مسکن معلولان 
اخبار ساختمان
@akhbarsakhteman