قیمت خانه کلنگی در پایتخت چقدر است؟

قیمت خانه کلنگی در پایتخت چقدر است؟
Facebook Twitter LinkedIn

۱۲:۴۱ | ۱۴۰۲/۰۱/۲۶

قیمت خانه کلنگی در تهران بر اساس محله، موقعیت، بر زمین و عرض معبر، متفاوت است. کسانی که در بافت فرسوده کلانشهرها قصد نوسازی واحدهای فرسوده را دارند می توانند از تسهیلات ۴۵۰ میلیون تومانی استفاده کنند که ۱۵۰ میلیون تومان آن با نرخ سود صفر درصد است. در محله های واقع در محدوده حرم های مطهر چهار کلانشهر نیز تا ۶۰۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت می شود.

به گزارش اخبار ساختمان، مناطق ۱۰ و ۱۲ شهر تهران رتبه های اول را از نظر بافت فرسوده در اختیار دارند؛ به طوری که به ترتیب ۵۲ و ۳۷ درصد این مناطق را بافت فرسوده تشکیل می دهد. طبق آماری که اواخر سال گذشته اعلام شد ۹۵ درصد از بافت فرسوده شهر تهران در مناطق ۷ تا ۲۰ قرار دارد.

بافت فرسوده ترکیبی از سه شاخص ناپایداری سازه ای، نفوذناپذیری (عرض کمتر از ۶ متر) و ریزدانگی (مساحت کمتر از ۲۰۰ متر) است که در صورت وقوع حوادث از قبیل زلزله، سیل و آتش سوزی با مشکلات متعددی مواجه می شوند.

دولت با کمک مدیریت شهری، تسهیلات و امتیازاتی را به منظور نوسازی واحدهای فرسوده در اختیار مالکان و سازندگانی که قصد تجمیع و نوسازی این خانه ها را دارند قرار می دهد. پرداخت تسهیلات تا سقف ۶۰۰ میلیون تومان، امکان ساخت تا دو طبقه بیشتر نسبت به تراکم مجاز، ارایه حداقل ۵۰ درصد تخفیف در صدور پروانه و امکان تهاتر زمین با اراضی دولتی از جمله این مشوق ها است.

در این گزارش قیمت پیشنهادی خانه های کلنگی در مناطق ۱۰ و ۱۲ را مشاهده می کنید.

 

قیمت های پیشنهادی برای خانه های کلنگی در پایتخت
محدوده متراژ مشخصات قیمت هر مترمربع قیمت کل
سلسبیل 50 بر 6 متر 78 میلیون تومان 3.9 میلیارد تومان
بلورسازی 84 قابل سکونت 65 میلیون تومان 5.5 میلیارد تومان
سلسبیل 114 گذر 6 متری 93 میلیون تومان 10.6 میلیارد تومان
هفت چنار 208 بر اصلی 77 میلیون تومان 16 میلیارد تومان
بریانک 87 ---- 34 میلیون تومان 3 میلیارد تومان
خانی آباد 150 بر 6 متر - گذر 12 متر 55 میلیون تومان 8.2 میلیارد تومان
پامنار 130 بر 10 متر - مجوز ساخت 50 میلیون تومان 6.5 میلیارد تومان
خانی آباد 58 قابل تجمیع 55 میلیون تومان 3.2 میلیارد تومان
سنگلج 137 سه طبقه قابل سکونت 65 میلیون تومان 9 میلیارد تومان
گمرک 32 ---- 39 میلیون تومان 1.2 میلیارد تومان



مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران از افزایش ۶۰ درصدی صدور پروانه ساخت و ساز در محلات بافت های فرسوده شهر تهران خبر داده است.

خلیل محبت‌خواه گفت: تسهیلات بافت فرسوده در استان تهران از محل اعتبارات سال ۱۴۰۰ توسط بانک های عامل ۲۱۵۶ واحد معادل (۶۸۶۱ میلیارد ریال) بوده که امیدواریم در سال ۱۴۰۲ این میزان با توجه به شرایط جدید مشوق ها بهتر شود.

وی از انبوه سازان خواست با توجه به مشوق های خوب اعطایی جدید و همچنین کارسازی شهرداری های مناطق تهران و توجه خوبی که برای تغییر چهره شهر بافت های فرسوده به سوی معماری ایرانی - اسلامی وجود دارد و همچنین وجود زیر ساخت ها در بافت های فرسوده برنامه ریزی منسجمی در جهت ساخت و ساز در بافت های ناکارآمد شهری داشته باشند.

دولت سیزدهم مشوق هایی را برای تحقق هدف نوسازی و بهسازی سالیانه ۱۵۰ هزار واحد مسکونی در مناطق هدف بازآفرینی شهری در دستور کار قرار داده است.

به دنبال تصویب قانون جهش تولید و تامین مسکن، وزارت راه و شهرسازی پرداخت تسهیلات نوسازی و بهسازی تا سقف ۴۵۰ میلیون تومان در کلانشهرها و مراکز استان ها و تا سقف ۶۰۰ میلیون تومان در شهرهای دارای حرم مطهر را در دستور کار قرار داد. سقف وام در چهار شهر مشهد، قم، شیراز و تهران و در محدوده حرم امام رضا (ع)، حرم حضرت معصومه (ع)، حرم شاهچراغ (ع) و حرم حضرت عبدالعظیم (ع) تا سقف ۶۰۰ میلیون تومان رسیده که ۱۵۰ میلیون تومان از وام کلیه متقاضیان بدون سود بانکی پرداخت می شود.

مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان از تسهیلات ۴۵۰ و ۶۰۰ میلیون تومانی بافت فرسوده با نرخ سود صفر درصد پرداخت می شود. افراد ساکن در محدوده های بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری می توانند از تمامی تسهیلات، حمایت ها و تخفیف های نهضت ملی بدون رعایت شرایط چهارگانه نهضت ملی استفاده کنند.

ایسنا


نظرات کاربران
security code
اخبار ساختمان
@akhbarsakhteman