پوش فیت سایلنت ۱۰ پلیران؛ انقلابی در کاهش صدای سیستم فاضلاب ساختمان ها
به گزارش اخبار ساختمان به نقل از استودیو نمایشگاه تاسیسات، علی رهنمون ناظر ارشد پلیران در پنل "بنای برتر اطمینان بیشتر" با اشاره به تاریخچه سیستم های فاضلاب اظهار داشت: در ایران از تنبوشه های سفالی برای انتقال آب و فاضلاب در تخت جمشید و چغازنبیل استفاده می شد.
وی با بیان اینکه ۱۷۰ سال قبل سیستم چدن و بلندمرتبه سازی در آمریکا و اروپا مورد استفاده قرار گرفت، افزود: سیستم چدنی به سبب وزن بالا و قیراندود بودن در اثر اسید و باز از بین می رفت و رسوب گذاری می کرد، ضمن اینکه اجرای آن به سبب سرب برای مجریان مضر بود.
ناظر ارشد پلی ایران عنوان کرد: بعد از آن سیستم پلیکا و لوله های پی وی سی از کرج وارد بازار شد که اجرای آن راحت تر و وزنش کمتر بود، اما این لوله ها نیز جایگاه خود را به سبب شکنندگی حفظ نکرد و از سوی دیگر با چسب آب بندی می شد که چسب نیز در اثر اسید و باز دچار مشکل می شد.
رهنمون سپس گفت: بعد از پلیکا، لوله های پلی اتیلن در اکباتان مورد استفاده قرار گرفت که مشکلات سیستم های قبلی را ندارد و برای آب بندی نیز چیزی دخیل نیست و اجرای آن راحت بود که پلیران اولین تولیدکننده این لوله ها است و سیستم مطمئن برای فاضلاب است.
وی بیان کرد: لوله های پوش فیت از جنس پلی پروپیلن تولید می شود و در پلیران این لوله ها در سه مدل تهیه می شود که در برابر آتش سوزی مقاوم است، شکنندگی نیست و ماهیت ثابت دارد، همچنین برای آرامش ساختمان از سیستم سایلنت از سه لایه تهیه کرده است.
ناظر ارشد پلی ایران در مورد پوش فیت های سایلنت ۱۰ پلیران برای کاهش صدا تا ۱۰ دی سی بل تاکید کرد: طراحی در فاضلاب خیلی موثر است که در بسیاری از ساختمان ها دیده می شود ولی در برخی ساختمان ها لوله های فاضلاب در جرز دیوار استفاده می شود که در ارتباط با سازه، صدا را منتقل می کند، منتها با پوش فیت سایلنت صدا را تا ۱۰ دی سی بل کاهش می دهد که از بست های عایق نیز جهت کاهش ارتباط لوله با سازه استفاده می شود.
رهنمون ادامه داد: سیستم فاضلاب نباید با هیچ از محتویات سازه از جمله آب، برق و غیره در ارتباط باشد، از اینرو از بست هایی با عایق خاص استفاده می شود تا کمترین ارتباط با سازه داشته باشد و صدا را کم کند و مزاحمتی از نظر فاضلاب وجود نداشته باشد.