"بومی سازی تولید" تکنیک پلی ران در نیازسنجی بازار است
به گزارش اخبار ساختمان به نقل از استودیو نمایشگاه تاسیسات، سعید اسکندری کارشناس ارشد پلی ران در حاشیه پنل "بنای برتر، اطمینان بیشتر" با اشاره به رقابت پذیری محصول جدید تولیدی پلی ران اظهار داشت: سیستم پوش فیت اوایل دهه ۸۰ توسط شرکت پلی ران به بازار ارائه شد که در آن زمان موانعی بسیاری برای عرضه آن وجود داشت.
وی افزود: نخستین مشکل، بحث تولید بود که این امر مستلزم بومی سازی تکنولوژی آن بود، علاوه بر این ماشین آلات موردنیاز در ایران هم وجود نداشت و شرکت ناچار بود از کشورهای خارجی به ویژه آلمان به عنوان کشور همکار وارد کند.
کارشناس ارشد پلی ران همچنین ادامه داد: مشکل دوم هم در رابطه با ماشین آلات و قالب ها بود که باید توسط آن لوله ها تولید می شد که قالب های IFW ساخت اتریش بود، اما متاسفانه فرهنگ متفاوت استفاده از لوله های فاضلاب در اتریش و ایران شرایط را با چالش روبه رو متفاوت از ایران است به ویژه در استفاده از سرویس های توالت ایرانی، به این دلیل می بایست این محصولات هم بومی سازی می شد که رفع این مشکلات و در نهایت تولید این محصولات با دقت بالا انجام شد.
اسکندری سپس با اشاره به چالش های فروش محصول و رقابت پذیری آن تصریح کرد: به دلیل نوآوری و بالطبع عدم شناخت مشتریان از محصولات پلی ران، تلاش بسیاری از توسط همکاران پلی رانی صورت پذیرفت تا مشتریان نسبت به این محصولات آگاهی پیدا کنند که با توجه به شعار پلی ران در ضرورت همکاری با دیگر شرکت ها، شرکت های دنباله رو پلی ران هم وارد حوزه تولید این محصولات شدند که سبب شد سیستم پوش فیت در ایران بازار خوبی پیدا کند.
وی افزود: با توسعه تکنیک جدی پلی ران و براساس نیاز بازار با روش های مختلف تولیدات صورت گرفت، از اواخر دهه ۸۰ محصول دوم پوشفید ۱۰ با آپشن سایلنت صدا نیز تولید شد.
کارشناس ارشد پلی ران با اشاره به لزوم شناسایی راهکارهای بهتر برای تولید باکیفیت گفت: واحد فنی و خدمات مهندسی پلی ران خدماتی را همواره برای تحقق نیاز مشتری در حین خرید و پس از فروش داشته و موضوع طراحی و برآورد برای تمامی مشتریان را داریم و همین باعث شده که ارتباط مستمری را با مشتریان داشته باشیم.
اسکندری ادامه داد: همچنین برخی قوانین، قانون محور هستند که برای مثال اخیرا در بحث حریق اعلام شده بود که محصولات فاضلاب باید طبق استاندارد تولید شوند که این باعث شد با تجدیدنظر روی برخی محصولات مجدد وارد فاز تولید شوند و البته مجموعه ای از خلاقیت ها در شرکت ها که اعم از گرفتن ایده از کشورهای خارجی و همکاران مجموعه بوده، مانند سیستم جامع آب باران که ثبت اختراع شده و مشکلات در این حوزه را کاملا مرتفع کرده، بکار گرفته شد.