مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان تاکید کرد:

نقش موثر انجمن های صنفی در حوزه خدمات مهندسی

نقش موثر انجمن های صنفی در حوزه خدمات مهندسی
Facebook Twitter LinkedIn

۱۵:۲۵ | ۱۴۰۲/۰۹/۲۲

مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان گفت: با توجه به ماده یک قانون سازمان نظام مهندسی که قواعد، ضوابط و تشکل های حرفه ای و صنفی، بخش جدایی ناپذیر نظام مهندسی کشور هستند، سعی شده در تدوین‌ مقررات ملی ساختمان از گروه های مختلفی دعوت به عمل آید؛ بنابراین رویکرد ما این است که انجمن های صنفی در حوزه خدمات مهندسی نقشی موثر را ایفا کنند.

به گزارش اخبار ساختمان، حامد مانی‌فر در پنل "سازه های فولادی و مقررات ملی ساختمان" با اشاره به تعامل نظام مهندسی با سایر انجمن ها و تشکل ها در تدوین مقررات ملی اظهار داشت: در بحث تدوین مقررات، ماده ۳۴ مقررات ملی ساختمان برای همه دست‌اندرکاران اعم از مالکان، کارفرمایان، دستگاه های اجرایی دولتی و بخش خصوصی لازم‌الاجراست.

وی افزود: در تدوین مقررات ملی ساختمان همواره تلاش بر این بوده که مسائل براساس و همگام با نیازهای روز جامعه اعم از مسائل اجتماعی، اقتصادی، امکانات اجرا و تولید مصالح مدنظر قرار گیرد تا در نهایت ساختمانی امن با صرفه اقتصادی و مشخصه مناسب برای زیست احداث شود.

مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان همچنین بیان کرد: با توجه به ماده یک قانون سازمان نظام مهندسی که قواعد، ضوابط و تشکل های حرفه ای و صنفی، بخش جدایی ناپذیر نظام مهندسی کشور هستند، سعی شده در تدوین‌ مقررات ملی ساختمان از گروه های مختلفی دعوت به عمل آید؛ بنابراین رویکرد ما این است که انجمن های صنفی در حوزه خدمات مهندسی نقشی موثر را ایفا کنند.

مانی‌فر با بیان اینکه هدف ما حمایت از مجموعه های صنفی و حرفه ای در تدوین مقررات است گفت: قطعاً مباحثی که تدوین می شود به نظرخواهی عمومی گذاشته می‌شود تا بتوان نظرات و پیشنهادات هما‌گروه ها را داشته باشیم.

وی با تاکید بر حضور موثر انجمن‌ها در فرآیند تدوین ‌مقررات تصریح کرد: انجمن های حرفه‌ای برای اینکه بخواهند کمک کنند و حوزه کار خود را مدیریت کنند، باید طی تعامل با اعضای خود، نحوه تعامل را جهت‌دهی کننده تا ضمن تامین منافع انجمن، در راستای تامین منافع جامعه نیز قدم بردارند.

مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان سپس با اشاره به سوابق رتبه‌بندی در دیگر انجمن ها گفت: به غیر از رتبه‌بندی‌هایی که در الزامات اداری وجود دارد، به نظر نمی‌رسد در دیگر اجزا این رتبه‌بندی صورت گرفته باشد، علاوه بر این اینکه چه کسی باید این رتبه‌بندی را انجام دهد نیز باید بررسی شود که بهتر است این امر به صورت مشارکتی دیده شود تا نظرات تمامی ذی‌نفعان مدنظر قرار گیرد.


شایان ذکر است این سلسله پنل ها در استودیو سازه های فولادی با همکاری تسفا و محتواک از تاریخ 20 تا 22 آذرماه در هتل المپیک برگزار شد.


برچسب ها:

انجمن های صنفی 
اخبار ساختمان
@akhbarsakhteman