مدیر منطقه هفت عملیاتی سازمان آتش نشانی مطرح کرد:

مسکن، مهم‌ترین دغدغه آتش نشانان

مسکن، مهم‌ترین دغدغه آتش نشانان
Facebook Twitter LinkedIn

۲۱:۰۵ | ۱۳۹۸/۰۷/۰۳

مدیر منطقه هفت عملیاتی سازمان آتش نشانی گفت: افزایش حقوق بر حسب تورم سالانه و تهیه مسکن مهم‌ترین دغدغه‌های آتش نشانان است.
به گزارش اخبار ساختمان، هفتم مهر ماه، به یاد آتش نشانانی که در بمباران پالایشگاه آبادان سال59 به شهادت رسیدند، به نام " آتش نشان" در تقویم ملی ثبت شد. سیدجلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی گرفتار برگزاری مراسم های گرامیداشت این روز بود و امکان گفتگو نداشت از این رو بهنام ریاضی مدیر منطقه هفت عملیاتی را، که جزء حساس ترین مناطق شهر تهران است، به میزان معرفی کرد که به سوال های ما درباره مهم ترین دغدغه های آتش نشانان پاسخ دهد.

بهنام ریاضی مدیر منطقه هفت عملیاتی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی در آستانه روز آتش نشان در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان اظهار کرد: اگر آتش نشانان از لحاظ تهیه مسکن تامین باشند، بسیاری از جوانان مجرد سازمان به سمت ازدواج می‌روند که انبوه سازی مسکن می‌تواند در این زمینه بسیار راه حل باشد.

وی در پاسخ به این سوال که مهم‌ترین خواسته آتش نشانان چیست، اظهار کرد: افزایش حقوق آتش نشانان بر حسب تورم سالانه از خواسته‌های آنان است. اما در حال حاضر شاهد هستیم که افزایش حقوق سالانه آتش نشانان تغییر محسوسی نداشته است.

مدیر منطقه هفت عملیاتی با اشاره به اینکه حقوق آتش نشانان ایرانی، از سایر آتش نشانان دنیا کمتر است، افزود: بر اساس سیاست‌های راهبردی هر کشور، حقوق و درآمد کارمندان مشخص می‌شود. حقوق آتش نشان ایرانی مانند سایر مشاغل در مقایسه با سایر کشور‌ها کمتر است و این مسئله در تمام شغل‌ها صدق می‌کند.

ریاضی درباره ویژگی خاص آتش نشانان ایرانی گفت: تفاوت آتش نشانان ما با سایر کشور‌ها در این است که آتش نشانان ما روحیه ایثاگری دارند و برای پول خدمت نمی‌کنند. آن‌ها جانشان را برای نجات جان دیگران به خطر می‌اندازند و وقتی که زنگ به صدا در می‌آید، تنها به فکر نجات جان مردم هستند که حقوق آخر ماه.

وی گفت: آتش نشانی عشق است نه شغل. کسی که می‌خواهد لباس مقدس آتش نشانی را بر تن کند و زیر پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران خدمت کند، باید روحیه ایثارگری و عشق کمک به مردم را داشته باشد و فقط منتظر زنگ باشد.

کمبود نیرو نداریم

ریاضی گفت: همزمان با توسعه شهر، افزایش خودرو‌ها و افزایش جمعیت شهر، دامنه عملیاتی ایستگاه‌های آتش نشانی وسیع‌تر می‌شود در نتیجه نیاز به آتش نشان نیز افزایش پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: سازمان آتش نشانی بر اساس مجوز وزارت کشور و با تایید مدیریت سازمان، سالانه بر حسب نیاز، نیروی مورد نظر خود را جذب می‌کند، اما تکمیل کادر مورد نیاز در طول یک سال، امکان پذیر نیست.

مدیر منطقه هفت عملیاتی با اشاره به افزایش تعداد ایستگاه‌های آتش نشانی گفت: در حال حاضر ۱۳۰ ایستگاه آتش نشانی فعال در سطح شهر تهران وجود دارد که این تعداد رو به افزایش است؛ بنابراین با افزایش تعداد ایستگاه ها، نیاز به نیروی جدید احساس می‌شود.

وی گفت: در هر ایستگاه آتش نشانی، به طور میانگین ۴۰ آتش نشان در سه شیفت عملیاتی مشغول به خدمت رسانی هستند در نتیجه افتتاح هر ایستگاه آتش نشانی نیاز به نیرو را افزایش می‌دهد، اما در حال حاضر کمبود نیروی انسانی نداریم.

ریاضی در پایان خاطر نشان کرد: در منطقه هفت عملیاتی، ۶۰۰ نیروی عملیاتی تحصیلکرده مشغول به کار هستند و از به روز‌ترین تجهیزات و امکانات استفاده می‌کنند. در این منطقه وجود برخی مناطق حساس مانند مرقد امام خمینی (ره)، بهشت زهرا (س) و ... حفظ امنیت را حساس‌تر می‌کند.

میزان

برچسب ها:

مسکن ،آتش نشانی 
اخبار ساختمان
@akhbarsakhteman