معرفی هشت پدیده شگفت انگیز در معماری مدرن

معرفی هشت پدیده شگفت انگیز در معماری مدرن
Facebook Twitter LinkedIn

۱۳:۲۸ | ۱۴۰۰/۰۲/۱۷

همه ما می‌دانیم که معماری و مهندسی در دنیای مدرن امروز دست به دست هم داده‌اند و از هم جدا نیستند. به عبارت دیگر این دو رشته تخصصی قرار است زندگی مدرن ما را شیک‌تر و راحت‌تر کنند.

به گزارش اخبار ساختمان، در گزارش زیر می‌خواهیم شما را با 9 پدیده شگفت‌انگیز در دنیای مهندسی و معماری مدرن دنیا آشنا کنیم:

میلائو ویادوکت در فرانسه



پل میلائو ویادوکت (Millau Viaduct) در شمال فرانسه و روی رودخانه تارن کشیده شده است و بلندترین پل دنیا محسوب می‌شود. این پدیده مهندسی مدرن نه تنها یک معماری فرانسوی به شمار می‌رود بلکه در نوع خود شاهکار است.

آسانسور بایلونگ در چین



آسانسور بایلونگ (Bailong Elevator) در پارک جنگلی ملی هونان ژیانگ شانگجیاجی ساخته شده است و بلندترین و سنگین‌ترین آسانسور خارجی در دنیا به شمار می‌رود. تاثیر محیطی عملیات این آسانسور برای دوستداران محیط زیست هنوز سؤال برانگیز است، زیرا این آسانسور در یکی از اماکنی بنا شده که توسط سازمان یونیسف به عنوان میراث جهانی به ثبت رسیده است.

جزایر نخل در دوبی



جزایر نخل یا Palm Islands در دوبی ۳ جزیره مصنوعی هستند که توسط یک شرکت دولتی به منظور احیای اراضی ساخته شده است. این جزایر به شکل درخت نخل با یک هلال در نوک آن طراحی شده است. البته به ذهن خود مخاطب بستگی دارد که این جزایر چه شکلی هستند. بچه‌ها و جوانتر‌ها که فکر می‌کنند شبیه کاراکتر اختاپوس در کارتون باب اسفنجی به نظر می‌رسد!

یورو تونل



یورو تونل (Eurotunnel) انگلیس را به فرانسه متصل می‌کند. در این تونل، علاوه بر مسیر‌های مسافربری، مسیر‌های حمل خودرو نیز وجود دارد. خدمات این تونل یا شاتل در اختیار و مدیریت یک شرکت خصوصی است که در پاریس و لندن به ثبت رسیده است.

تلسکوپ پن استارز در هاوایی



تلسکوپ پیمایشی پانورامیک یا پن استارز (Pan-STARRS) و سیستم پاسخ سریع (Rapid Response System) در هاوایی ساخته شده است و به عنوان رصدخانه کاربرد دارد. این مکان شبانه‌روزی بدون وقفه در حال فعالیت است تا به صورت مداوم آسمان را از نظر وجود هر شی معلق، متحرک یا در حال پرواز رصد کند.

شهر‌های اکو و سبز معلق



این جزایر کوچک معلق روی آب با طراحی مشابه گل زنبق آبی شناور که هنوز در حال ساخت هستند قرار است با منابع انرژی تجدیدپذیر قدرت بگیرند و در تقاطع با همدیگر ساخته شوند.

برج خلیفه در امارات متحده عربی



برج خلیفه یا Burj Khalifa که قبلا با نام برج دوبی مشهور بود بعد از افتتاح توسط رییس جمهور ابوظبی تغییر نام داد. نمای این برج از سیمان تقویت‌شده ساخته شده است و بلندترین برج دنیا تا سال ۲۰۰۸ به شمار می‌رفت. سیستم لوله‌کشی، تهویه، آسانسور و نظافت پنجره‌ها در این برج واقعا شاهکار است.

پل هوایی لانگکاوی در مالزی



پل هوایی Langkawi Skybridge طولانی‌ترین پل کابلی در دنیا و مخصوص عابران پیاده است. پل هوایی لانگکاوی در سال ۲۰۰۵ افتتاح شد و ۱۲۵ متر طول دارد. دسترسی به این پل از طریق سوار شدن به تله کابین و سپس سرسره هوایی امکان پذیر است.

بوبینا


برچسب ها:

معماری ،مهندسی ،برج خلیفه 
اخبار ساختمان
@akhbarsakhteman