معرفی انواع نمای ساختمان؛

نمای استرچ متال چیست؟

نمای استرچ متال چیست؟
Facebook Twitter LinkedIn

۱۴:۱۵ | ۱۴۰۰/۰۳/۱۹

نمای استرچ متال از ترکیب پانل‌هایی از جنس استیل، برنج، آلومینیوم، آهن و مس تشکیل می شود که در طول پروسه تولید در ابعاد موردنظر برش داده می‌شود و تحت کشش قرار می‌گیرد.

به گزارش اخبار ساختمان، اکسپندد متال یا استرچ متال به صفحات فلزی (آهن-آلومینیوم-استیل و…) است که ضمن طی نمودن فرآیند تولید، با روش ویژه ای تحت برش و سپس کشش قرار می گیرند. شبکه های طوری کششی بر خلاف انواع توری سیمی مفتولی که به هم بافته می شوند، یک پارچه بوده و از استحکام بسیار زیادی برخوردار هستند.

نتیجه تصویری برای استرچ متال

این نوع توری ها با ضخامت 0.2 تا 6 میلیمتر با طول آزاد و چشمه هایی با اندازه 6*4 میلیمتر تا 75*200 میلیمتر قابل تولید است. نوع ورق مصرفی می تواند آهن، آلو مینیوم، برنج، مس و استیل باشد پانل های استرچ متال با ضخامت های مختلف در رنگ های سفارشی و با قطر چشمه های متنوع به صورت آماده برای نصب به کارگاه های ساختمانی ارسال می شود.

کاربردها:

الف) پوسته دوم نما: نمای اکسپندد متال به عنوان پوسته دوم نما می تواند برروی نمای شیشه ای کرتین وال به عنوان کنترل کننده تابش و منحرف کننده اشعه های مستقیم خورشید مورد استفاده قرار گیرد.

ب) فعال کننده نمای شب: با وجود تنوع بالا در چشمه های تولیدی اکسپندد متال با نورپردازی مناسب پشت پانل های نصب شده نمای شب ساختمان از جذابیتی بالا برخوردار خواهد بود.

ج) خاصیت محافظتی: با توجه به امکان تولید پانل های استرچ متال در ضخامت های بالا می توان ضمن بهره برداری از چشم اندازهای متنوع آن مزیت های محافظتی نمای ساختمان را ارتقا داد.

ه)سقف کاذب: با روشهای نصب ساده و مرقوم به صرفه روی سیستم اکسپوز یا شبکه های از قبل پیش بینی شده به آسانی نصب شده و در صورت لزوم باز کردن مجدد آن میسر است. از این رو ضمن افزایش ظاهری بسیار زیبا و چشم انداز، با کمترین آسیب قابلیت دسترسی به سیستم های خدماتی و تاسیساتی مخفی در پشت این سقف ها ایجاد می شود. انعطاف پذیری سیستم شبکه های استرچ متال هماهنگی آن را با خدمات دیگر از قبیل تاسیسات آتش نشانی و نور پردازی سقفی نیز امکان پذیر ساخته است.

 

بیشتر بخوانید: معرفی ویژگی ها و کاربردهای آجر نسوز در ساختمان

ضریب کشش:

 

 


مزایای نمای اکسپندد متال

الف) چشم اندازهای متنوع: پانلهای اکسپندد متال با داشتن چشمه های سه بعدی و تنوع بالای نوع چشمه ها گستره وسیعی از چشم اندازهای خلاقانه را در اختیار معماران و سازندگان قرار می دهد.

ب) قیمت تمام شده بسیار مناسب: با توجه به این که این نوع نما پیش تر وارداتی بوده است و در حال حاضر در داخل کشور تولید می شود قیمت آن به طور قابل توجهی کاهش پیدا کرده است.

ج) نمای سه بعدی: نمای اکسپندد متال بدون شک تنها متریالی است که از همان ابتدا کیفیت سه بعدی بودن نما را تامین می نماید و تنوع بالایی از منظر را به نمای ساختمان می بخشد.

د) تنوع در طرح و رنگ

نمای استرچ متال و برش لیزر

نمای بیرونی یکی از مهم ترین بخش های طراحی ساختمان است که این روزها توجه ویژه به آن معطوف می شود. این بخش از طراحی روحیات، علاقمندی ها و سلیقه معمار و صاحب خانه را به نمایش می گذارد و تاثیر بسزایی در زیباسازی فضای شهری دارد.

نکته بسیار مهمی که در نماکاری یک بنا باید مد نظر قرار گیرد هماهنگی آن با سایر نماهای موجود در سطح شهر است زیرا در غیر اینصورت همگونی جلوه شهری از بین رفته و خدشه دار می شود. طراحی و اجرای نمای ساختمان با استفاده از مصالح مختلف صورت می گیرد که هر کدام زیبایی خاص خود را داشته و جلوه ای متفاوت به ساختمان می بخشند.

در نوشته های پیشین به معرفی انواع نما پرداخته شد و بر اساس آن می توان به نمای آجری، کامپوزیت، سنگ، سیمانی، شیشه ای، بایرامیکس، چوبی، اتیکس، سرامیکی، مینرال، رومی، کلاسیک، نانو، کنیتکس و … اشاره نمود. هم اکنون در این نوشته قصد داریم یکی از زیباترین و مدرن ترین آن ها را به شما معرفی نمائیم. با ما همراه باشید.

یکی از مدرن ترین نماهایی که در حال حاضر برای بناهای مختلف مسکونی، تجاری، تفریحی و … در سراسر دنیا مورد استفاده قرار می گیرد نمای استرچ متال است. طراحی این نما با سایر مدل ها کمی متفاوت است اما در عین سادگی زیبایی و جذابیت را به نمایش می گذارد. امکان استفاده از نورپردازی در اجرای آن از ویژگی های بارز این نما است که آن را به اثری باشکوه و دوست داشتنی در شب تبدیل می کند.

این نما شامل یکسری پانل از جنس استیل، آلومینیوم، آهن، برنج و مس است که در طی پروسه تولید برش داده شده و تحت کشش قرار می گیرند. پنل های استرچ متال قابل تولید در ضخامت و رنگ های متنوع هستند و قطر چشمه های این پانل ها با توجه به نوع کاربرد آنها متغیر است. همچنین آن ها از استحکام بالایی برخوردار بوده و در صنعت ساختمان سازی و معماری مورد توجه طراحان و معماران قرار می گیرند.

مزایای استرچ متال

* پانل های استرچ متال از تنوع بالای طرح و رنگ برخوردار هستند و طبق سلیقه می توان آن ها را انتخاب نمود.
* به دلیل دارا بودن چشمه های سه بعدی، این نما طراحی خلاقانه با زیبایی فوق العاده خاص را به نمایش می گذارد.
* پانل هایی که در اجرای این نما به کار می روند تولید داخل هستند، در نتیجه قیمت آن ها مناسب تر از نمونه های وارداتی است.
* این پانل ها حالتی سه بعدی به نما می بخشند و با تنوع بالای خود چشم هر بیننده را خیره می کنند.

 

بیشتر بخوانید: آشنایی با اصول شاسی کشی نما در ساختمان

نکات مهم قبل از اجرای نمای استرچ متال

* آماده سازی طرح معماری برای سطوح مورد نظر
* تعین مدل استرچ متال با توجه به طول و عرض چشمه و پهنای پایه
* مشخص نمودن ضخامت و ابعاد پانل های مورد نیاز طبق استاندارد
* انتخاب پوشش برای پانل ها
* انتخاب نوع متریال از جمله آلومینیوم، آهن، استیل و…
* انتخاب رنگ مورد نظر

کاربرد پانل های استرچ متال

* صفحات استرچ متال را می توان با ضخامت بالا تولید و علاوه بر ایجاد نمایی زیبا و چشمگیر به عنوان محافظت کننده نمای ساختمان استفاده نمود.
* با انجام نورپردازی در پشت پانل ها نمایی ایجاد می شود که در شب درخشش چشمگیری دارد. با انجام این کار از نمای استرچ متال می توان به عنوان نمای شب نیز استفاده کرد.
* از پانل های استرچ متال می توان به عنوان محافظی بر روی نمای کرتین وال شیشه ای به منظور کنترل اشعه های خورشید استفاده کرد.
* نمای استرچ متال تنها نمایی است که در باطن خود نمای سه بعدی را تداعی می کند. برای ایجاد نمایی شیک و سه بعدی استفاده از استرچ متال گزینه مناسبی است.

سایکو سازه


اخبار ساختمان
@akhbarsakhteman