بازآفرینی بافت فرسوده چقدر پیشرفت داشته است؟
به گزارش اخبار ساختمان، محمد آئینی در خصوص روند اجرای طرح نهضت ملی مسکن و نوسازی سالانه ۱۵۰ هزار واحد در بافت فرسوده، اظهار داشت: شرکت بازآفرینی شهری ایران در حوزه حمایت از نوسازی و تولید مسکن در محلات هدف بازآفرینی شهری در پروژه های مرتبط با شرکت بازآفرینی شهری به طور مستقیم و غیرمستقیم بیش از ۴۵ هزار واحد را در دست ساخت دارد.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در خصوص پیشرفت فیزیکی واحدهای در حال نوسازی، گفت: بیش از ۲۰ هزار واحد پیشرفت فیزیکی بالای ۹۰ درصد، پنج هزار واحد پیشرفت فیزیکی بین ۶۰ تا ۹۰ درصد، یک هزار و ۵۰۰ واحد پیشرفت فیزیکی ۲۰ تا ۴۰ درصد، و ۱۵ هزار واحد بین ۱۰ تا ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
معاون وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: در مجموع میانگین پیشرفت فیزیکی پروژه های در دست اجرای بازآفرینی شهری در محلات هدف ۵۰ درصد است.
به گزارش ایرنا، آئینی با تاکید بر اینکه در دو ماه اخیر نوسازی محلات هدف بازآفرینی شهری روند رو به رشد و مناسبی داشته است توضیح داد: از ۱۵ اسفند تاکنون که سامانه و اعتبارات جدید برای نوسازی محلات هدف فراهم شده تاکنون بیش از ۱۶ هزار و ۵۰۰ واحد به بانک معرفی شده است و بر اساس گزارشی که از بانک اعلام شده بیش از ۱۱ هزار واحد هم اکنون در شعب بانک ها در سراسر کشور در حال انعقاد قرارداد هستند.
چندی پیش محمد آیینی در جلسه ستاد بازآفرینی شهری استان که در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری قزوین برگزار شد، گفته بود: در حال حاضر نرخ بازآفرینی بافت فرسوده در کشور 15 هزار واحد مسکونی در سال است که با توجه به تمهیدات اندیشیده شده نرخ بازآفرینی بافت فرسوده 10 برابر خواهد شد و به 150 هزار واحد در سال می رسد.
وی از اتمام کارسازی برای بازسازی و نوسازی 15 هزار واحد مسکن فرسوده در سه ماه اخیر خبر داد و افزود: همچنین در 2 ماه گذشته 14 هزار نفر برای گرفتن وام بهسازی و نوسازی بافت فرسوده به بانک معرفی شدند تا خانه های خود را مقاوم سازی کنند. ضمن اینکه مشغول تهیه یک بسته تشویقی برای تسریع در روند بازسازی و نوسازی بافتهای فرسوده در کشور هستیم.
آیینی با تأکید بر لزوم تسریع روند بازسازی و نوسازی بافت فرسوده در کل استانها ادامه داد: شهرداریها باید برای صدور پروانه نوسازی در بافت فرسوده 100 درصد تخفیف بدهند و در ضمن میانگین زمان صدور پروانه باید از هفت به یک ماه کاهش پیدا کند.
وی یادآور شد: همچنین باید نهضت مردمی بازسازی و نوسازی بافت فرسوده در کشور شکل بگیرد؛ چرا که توان دولت در این حوزه محدود است و رشد فرآیند نوسازی به مشارکت مردمی جدی نیاز دارد.
بیشتر بخوانید: بسته تشویقی برای انبوه سازان در بافت فرسوده