عرضه قطره چکانی برای مدیریت قیمت گذاری فولاد
به گزارش اخبار ساختمان، فرشید پورحاجت در خصوص وضعیت بازار مسکن در روزهای اخیر بیان کرد: در حال حاضر، شرایط بازار مسکن بسیار سخت و پیچیده شده و از طرفی، سطح دسترسی مردم به خرید مسکن در کلان شهرها به یک آرزو تبدیل شده است. بر همین اساس، می توان گفت هیچ چشم اندازی برای آینده این حوزه متصور نیستیم؛ چرا که بازار مسکن و حوزه اقتصاد وابستگی کلی دارند و تا زمانی که اقتصاد کشور دچار شرایط نابسامانی باشد، این روند همچنان ادامه خواهد داشت.
وی در ادامه با اشاره به خرید ۹۰ هزار تن فولاد برای پیشروی پروژه نهضت ملی مسکن، افزود: در چند روز گذشته فولاد در بازار حدود ۶ تا ۷ هزار تومان در هر کیلوگرم افزایش داشت که البته دلیل آن خرید ۹۰ هزار تن پروژه نهضت ملی نبود. همچنین طی هفته گذشته، شاهد افزایش نهاده های تولید و به ویژه فولاد بودیم و ناگفته نماند که خرید این میزان فولاد، نمی تواند تأثیر آنچنانی در بخش مسکن داشته باشد.
دبیر کانون سراسری انبوه سازان مسکن اضافه کرد: در هر صورت، بخشی از تکالیف دولت، مداخله در حوزه مسکن حمایتی است و شاید بتوانند مسکن های حمایتی را به هر نحوی پوشش دهد؛ اما موضوع اصلی این است که حدود ۹۷ درصد تولید، توسط بخش خصوصی کشور انجام می شود که این بخش، مواد مورد نیاز خود را از بنگاه های اقتصادی مختلف مانند بنگاه های تولیدی فولاد تهیه می کند.
پورحاجت در پایان با تأکید بر اینکه در اقتصاد کشور عرضه و تقاضا نقش موثری دارند، خاطرنشان کرد: بر همین اساس، زمانی که عرضه محصولات در بازار به صورت قطره چکانی انجام می شود، قطعا بخش تقاضا و خریداران کالا، دچار مشکل خواهند شد. در واقع عرضه قطره چکانی یکی از عوامل مهم در نرخ گذاری نهاده های اصلی تولید مانند فولاد و سیمان است که به نظر می رسد این موضوع کاملا مدیریت شده صورت می گیرد.
می متالز